• TopoPlus

    prijzen

TopoPLUS prijzen.

SPOTinfo biedt via een jaarabonnement toegang tot TopoPlus en TopoPlus achtergrondkaart van heel Nederland én buitenlandse grensgebieden als WMTS kaartservice, met een resolutie van maximaal 3200 pixels/kilometer. De kaarten hebben een update frequentie van 5 keer per jaar.

Een jaarabonnement geldt voor gebruik van de SPOTinfo data binnen de organisatie (= intern gebruik) en optioneel daar bovenop voor gebruik van de SPOTinfo data buiten de organisatie (= internet toegang), indien de SPOTinfo data ook wordt opgenomen in de eigen publieke internet website als kaartondersteuning. Rapportages, screenshots en afgeschermde viewers vallen hier niet onder.

In combinatie met een SPOTinfo Plus abonnement is intern gebruik van TopoPlus kosteloos.

Voor organisaties zonder SPOTinfo Plus abonnement gelden vaste abonnementskosten per jaar, afhankelijk van de organisatiegrootte en type gebruik (dus niet het aantal gebruikers) en of het intern/extern gebruikt wordt. Bij extern gebruik komt de prijs bovenop de prijs voor intern gebruik. Onderstaande prijzen betreffen de abonnementskosten van TopoPlus inclusief TopoPlus achtergrondkaart en TopoPlus viewer per jaar excl. BTW:

Hierbij gelden de volgende definities:

  • SPOTinfo Plus klant: In combinatie met een SPOTinfo Plus abonnement is intern gebruik kosteloos.
  • Persoonlijk gebruik: Voor particulieren, ZZP’ers, verenigingen, stichtingen en ondernemingen met 1 gebruiker.
  • Kleine organisatie: Verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemingen tot 10 personen.
  • Middelgrote organisatie: Verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemingen met 10 tot 100 personen.
  • Grote organisatie: Verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemingen met 100 tot 500 personen.
  • Zeer grote organisatie: Verenigingen, stichtingen, organisaties en ondernemingen met meer dan 500 personen.
  • TopoPlus ‘on premise’/download: Indien TopoPlus en/of TopoPlus achtergrondkaart binnen een organisatie als ‘on-premise deployment’ wordt ingezet met digitale kaartbladen, worden de GeoTIFF (en/of JPG) bestanden van Nederland, met een resolutie van max. 3200 pix/km, beschikbaar gemaakt via een SPOTinfo SFTP service. Als deze SPOTinfo data ook op internet wordt gepubliceerd, geldt een extra abonnement voor ‘Internet toegang’.
  • TopoPlus toepassing: Indien TopoPlus en/of TopoPlus achtergrondkaart wordt ingezet als publieke kaartviewer en/of App waarbij de kaart een belangrijke component is van de toepassing met veel kaartgebruik, wordt een prijs bepaald in overleg met SPOTinfo.

Het kan dus waardevol zijn om direct een SPOTinfo Plus abonnement af te sluiten, waar TopoPlus en TopoPlus achtergrondkaart zonder meerkosten worden bijgeleverd. Dat zijn bijvoorbeeld de specifieke thema-abonnementen voor Vastgoed, Energietransitie, Klimaat/natuur, Veiligheid, Mobliteit en Smart Cities, alsmede het volledige MOZAÏEK abonnement.

Graag eerst een offerte of direct TopoPlus en TopoPlus achtergrondkaart bestellen? Stuur een bericht aan info@spotinfo.nl of één van onze partners. Voor organisaties die gebruik maken van Esri toepassingen, kan TopoPlus en TopoPlus achtergrondkaart ook als premium dataservice worden afgenomen via presales@esri.nl.

Vergelijk TopoPlus met PDOK BRT, Google Maps en OpenBasisKaart.